A koronavírus járvány mindannyiunk életére jelentős kihatással volt és van a mai napig is…

Az elmúlt pár hónap különösen kiemelte a vállalkozások digitalizálásának értékét. A gyors lezárások idején azok a cégek tudtak gyorsan és kisebb fájdalommal alkalmazkodni, melyek rendelkeztek megfelelő informatikai háttérrel, az adminisztrációt meg tudták oldani távolról is, gyorsan tudták alkalmazni a változó jogszabályok adta lehetőségeket, és a papír alapú folyamatokat probléma mentesen tudták digitális csatornára terelni. Ehhez elengedhetetlenül szükséges a rugalmas, napra kész, könnyen bevezethető, alkalmazható, és biztos szakmai hátteret nyújtó vállalatirányítási rendszer, mint a cégünk által fejlesztett, forgalmazott TOPINFO Integrált Vállalatirányítási Rendszer.

Sajnos a vírus járványnak még nincs vége, és a jövőben a cégek alkalmazkodási képessége még inkább verseny tényezővé válik. Ha eddig nem sikerült megoldani ezeket a feladatokat, ne halogassa a döntést!

Cégünk, a Topsoft Rendszerház Zrt. a Kormány által vészhelyzetnek nyilvánított időszak alatt is folyamatos, zökkenő mentes kiszolgálást biztosított ügyfeleinek. A gyors rendelkezések által megváltoztatott jogszabályoknak megfelelő ügyviteli eljárásokat gyakorlatilag a szabályok megjelenésével egy időben tudtuk implementálni és ügyfeleink rendelkezésére bocsájtani.

A rendszerünk megismeréséhez biztosítunk felületet, ahol jelezhetik érdeklődésüket, a szoftverrel kapcsolatos igényeiket. A kialakult helyzethez alkalmazkodva a személyes bemutató helyett, biztosítjuk távoli eléréssel is a magas színvonalú a konzultációt, rendszer bemutatót..

Még időben vagyunk, készüljünk fel a 2021-es évre, megbízható, cégük életét támogató, korszerű vállaltirányítási rendszer megismerésével, bevezetésével.. Várjuk érdeklődésüket…

Topsoft Rendszerház Zrt.