A TOPSOFT Rendszerház Zrt. elődje, az 1990-ben alakult TOPSOFT Számítástechnikai Kft._ több mint 30 éve meghatározó résztevevője a hazai szoftver piacnak.

Szakterületünk, integrált vállalati rendszerek fejlesztése, forgalmazása, és támogatott követése.

Cégünk által fejlesztett és forgalmazott TOPINFO Integrált Vállalatirányítási Rendszer az elmúlt időszakban több száz hazai, vagy Magyarországon működő külföldi cég leányvállalatánál került bevezetésre. Összeségében közel 10.000 rendszerbevezetés történt.

Rendszerünk fontos tulajdonsága, hogy a mikro-vállalkozástól a nagy-vállalatokig gyorsan bevezethető, standardizált, vagy egyedi igényeknek megfelelő, széleskörű feladatokat ellátó vállalatirányítási rendszer, mely a cégek vezetői, a menedzsment részére könnyebben irányítható, átláthatóbb és hatékonyabb működést tesz lehetővé. A vállalkozás fejlődését a rendszerükkel követhetjük, nincs szükség újabb alkalmazás bevezetésére. Az ügyfelek szakértőinek bevonásával végzett pontos, precíz, előkészítő munkát követően könnyen implementálható, paraméterezhető, az ügyfél igényeinek megfelelően testre szabható. A rendszer használata, kezelése, könnyen elsajátítható, tanulható, kezelő felülete egységes.

Magasan kvalifikált, nagy szakmai gyakorlattal rendelkező fejlesztő csapatunk bármely szükséges, egyedi fejlesztés esetén ügyfeleink rendelkezésére áll.

Fejlesztésünk során a legkorszerűbb, innovatív módszertani eszközöket alkalmazzuk, szoftver, hardver és informatikai platformon egyaránt.

Ügyfeleink szakmai kiszolgálását, támogatását, egyik legfontosabb feladatunknak tartjuk, melyet szakmájuk iránt elkötelezett, magasan képzett, nagy szakmai, számviteli, rendszerszervezői és informatikai gyakorlattal rendelkező munkatársaink biztosítják.

Rendszerünk üzemeltetése esetén is alkalmazzuk a jelenlegi legkorszerűbb technikai lehetőségeket. azok a cégek, akiknek a háttér-infrastruktúra, tehát a szerverek kiépítése, rendszer szoftverek vásárlása komoly beruházást igényelne, de erre nincs lehetőségük, élhetnek a TOPSOFT Rendszerház Zrt, által nyújtott szolgáltatással Igy a szerver parkban kihelyezett SQL szervert és központi adatállományt használja a program. Lehetőség van felhőalapú szolgáltatásra is, melynek lényege, hogy a kiválasztott szolgáltató saját szerverfarmján üzemelteti a rendszereket, melyekhez online hozzáférést biztosít a felhasználónak. Lehetőséget biztosítunk továbbá még terminál szerver szolgáltatás elérésére is.

Jövőbeni célunk, hogy meglévő rendszerünk szakmai tudását fokozzuk, további iparági tudással ruházzuk fel, biztosítva ezzel minél szélesebb körű alkalmazhatóságot. Kiemelten fontos számunkra, ügyfeleink szakmai támogatásának folyamatos fejlesztése, biztosítva ezzel a lehető legjobb, megbízhatóbb partneri kapcsolatot.

Társadalmi felelősségvállalás: A hazai integrált vállalatirányítási rendszerek piacán a magasan jegyzett cégek közé tartozunk immár 30 éve. Elkötelezett célunk, hogy a mindenkori legfejlettebb szoftver és hardver eszközök alkalmazásával és a kiemelkedően magas szakmai képzettséggel létrehozott és támogatott TOPINFO rendszerünket bevezetve, alkalmazva, segítsük a vállalkozásokat hogy a legkorszerűbb módon érjék el céljaikat, a fejlett technológia segítségével az intelligens vállalkozás felé vezessük őket.

 Cégünk, a TOPSOFT Rendszerház Zrt. ISO/IEC minősítéssel rendelkezik.