A TOPINFO Integrált Vállalatirányítási Rendszer ágazatfüggetlen vállalatirányítási rendszer, mely kis-, közép- és nagyvállalatoknál egyaránt alkalmazható. Célunk olyan rendszermegoldás létrehozása, mely megfelelő alapot ad arra, hogy az adott cég specialitásait figyelembe véve, könnyedén, hatékonyan, optimális időráfordítással egyedivé implementálja a szoftvert.

A TOPINFO Integrált Vállalatirányítási Rendszer a vállalkozások pénzügyeinek, gazdasági eseményeinek és humán tevékenységeinek teljes körét lefedi. A rendszer az alábbi főbb alrendszerekből épül fel:

  • Pénzügy, számvitel, controlling, cash-flow
  • Készlet, kereskedelem, termelés
  • Beruházás, tárgyieszköz
  • Bér, munkaügy, TB
  • Vezénylés
  • WEB felületen
    • jelenlét, szabadság nyilvántartás
    • kafetéria

A rendszer néhány fontos tulajdonsága:

Rugalmasság

A TOPINFO rendszer nem iparág specifikus, bármely fajta vállalat tevékenységénél alkalmazható, a pénzügyi szektortól az oktatáson át a kereskedelmi, termelő vállalatokig ezen belül képes minden szakmai terület irányítására.

Nyitottság

Bármely külső rendszerrel, alkalmazással együtt tud dolgozni, a megfelelő interfész, adatkapcsolat kialakításával.

Fejleszthetőség

A felhasználónál jelentkező egyedi, speciális igény esetén, melyet nem tartalmaz a TOPINFO rendszer, a rendelkezésre álló fejlesztőeszközök segítségével megvalósítható az igény fejlesztése. Fontos cél, hogy TOPINFO rendszer ügyfeleink számára hosszú ideig megfelelő munkaeszköz legyen és évek múltán is jelentős értéket képviseljen

Modularitás

A TOPINFO rendszer moduláris felépítésének, struktúrájának köszönhetően lehetséges teljesen rugalmas, az ügyfél igényeire szabott rendszer kialakítása, többlépcsős bevezetése.

Integráció

A rendszerben megjelenő minden esemény, és az ezzel kapcsolatos információ, a szigorúan kialakított jogosultsági rendszer figyelembevételével, a vállalati adatbázis minden érintett pontjára eljut, különböző formában kinyerhető, megjeleníthető, elemezhető. Megszűnik a redundancia, a többszörös munkavégzés, lehetővé válik a munkafolyamatok, a munkaerő, és munkaidő optimalizálása. 

Többnyelvűség 

A TOPINFO rendszer sajátossága a többnyelvű alkalmazhatóság. Ez esetben a rendszer riportjai, jelentései, kimutatásai igény szerint más nyelven is választhatóak.

Elérhetőség

A TOPINFO rendszer üzemeltethető saját szerveren vagy felhőben. Saját szerver esetén szükséges a megfelelő infrastruktúra és adatbiztonság kiépítése, mely jelentősen megnöveli az induló beruházás költségeit, valamint folyamatos költségtényezőként jelentkezik az adatbázis üzemeltetés emberi erőforrás háttere. Felhő alkalmazása esetén a rendszer induló költségei alacsonyabbak, idő és pénz takarítható meg, hiszen a kiválasztott szolgáltató, havi díj ellenében, mindezeket biztosítja, különös tekintettel a folyamatos üzemre és az adatbiztonságra.